Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συμβουλές

2/19/2015

Μυστικά για το καλύτερο σουβλάκι της αγοράς

1.Πως ψήνουμε τα σουβλάκια στο μαγαζί;
Σε δυνατή φωτιά με συνεχή γυρίσματα και τέλος προσθέτοντας λεμόνι, αλάτι,
και φρεσκοτριμμένη ελληνική ρίγανη.

2. Πως κρατάμε ζουμερά τα σουβλάκια;
Με διάφορες μαρινάδες που που χρησιμοποιούνται είτε αποβραδίς είτε την ώρα του ψησίματος ακόμα και μετά το ψήσιμο.

3. Πως φτιάχνουμε μαρινάδα στο μαγαζί για να διατηρούμε τα σουβλάκια νόστιμα και ζουμερά;

Ο κάθε πελάτης έχει τη δική του μαρινάδα αν και η συνηθισμένη συνταγή είναι νερό-λάδι-λεμόνι – αλάτι - πιπέρι.

4. Πως ξεπαγώνουμε τα σουβλάκια ώστε να τα ψήνουμε σωστά;
Στη συντήρηση του ψυγείου από την προηγούμενη ημέρα αφαιρώντας τα από το κουτί ώστε να μην χάσουν τα υγρά τους.

Περισσότερα Νέα

  • 2/19/2015

    Tips για τον πιο νόστιμο γύρο

    1. Πως ψήνουμε το γύρο;
    Στην αρχή σε μέτρια φωτιά για το πρώτο κόψιμο και την εναλλαγή θερμοκρασίας από το παγωμένο στη φωτιά. Μετά ανάλογα τις ανάγκες της δουλειάς.

    2. Πως βάζουμε το γύρο πάνω στη μηχανή;
    Βάζουμε τη σούβλα και δένουμε...