Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συμβουλές

2/19/2015

Tips για τον πιο νόστιμο γύρο

1. Πως ψήνουμε το γύρο;
Στην αρχή σε μέτρια φωτιά για το πρώτο κόψιμο και την εναλλαγή θερμοκρασίας από το παγωμένο στη φωτιά. Μετά ανάλογα τις ανάγκες της δουλειάς.

2. Πως βάζουμε το γύρο πάνω στη μηχανή;
Βάζουμε τη σούβλα και δένουμε το πάνω μέρος αφού κεντράρουμε το γύρο κάθετα στη βάση.

3. Πως διαχειριζόμαστε το γύρο που μας έμεινε το βράδυ;

Είναι καλό ο πελάτης γνωρίζοντας τις ανάγκες του καταστήματος του να είναι προσεκτικός στα κιλά που παραγγέλνει και να μην διαχειρίζεται γύρο τον οποίο του έχει περισσέψει από τη χθεσινή ημέρα.

Περισσότερα Νέα