Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Γύρος Χοιρινός Νο1 Κορυφαίος

Κορυφαίος

 • Περιγραφή

 • Τρόποι πληρωμής & παράδοσης

 • Όροι Χρήσης

  • Κορυφαία σχέση ποιότητας - τιμής (value for money)
  • Κορυφαία γεύση
  • Κορυφαία τεχνοτροπία στη σύσταση και τον τρόπο στησίματος
  • Κορυφαία απόδοση με ελάχιστες απώλειες κατά τη διαδικασία ψησίματος
  • Όλοι οι γύροι μας παράγονται από κρέας που προέρχεται από κορυφαίες φάρμες και πιστοποιημένους προμηθευτές.
  • Όλοι οι γύροι μας διαθέτουν ομοιόμορφο κεντραρισμένο στήσιμο και ενιαία επιφάνεια κοπής.
 • Τρόποι πληρωμής
  Έχετε δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:
  α) Αντικαταβολή
  β) Τραπεζική κατάθεση
  γ) Επί Πιστώσει

  Τρόποι παράδοσης
  α) Στο κατάστημα σας. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παράδοση εντός Αττικής.
  β) ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας στο Περιστέρι, Γονατά 40. 

 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  Η ιστοσελίδα www.hellenicgyros.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.
  (ΑΦΜ: 999932252, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ) η οποία εδρεύει στην Στ. Γονατά 40, Τ.Κ.12133, τηλ: 2105785051, fax: 2105785052

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και όχι σε ιδιώτες καταναλωτές

  Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.

  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΤΟΠΟΥ
  Αυτή η περιοχή (www.hellenicgyros.gr) ή οποιαδήποτε μερίδα αυτής της περιοχής δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό που δεν επιτρέπεται ρητώς και γραπτώς από την ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

  Η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ διατηρεί το δικαίωμα και είναι στη διακριτική της ευχέρεια να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών, να κλείνει λογαριασμούς, ή/και να ακυρώνει τις παραγγελίες που περιλαμβάνουν οτιδήποτε και χωρίς περιορισμό, εάν η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ θεωρεί ότι η συμπεριφορά πελατών παραβιάζει τον εφαρμόσιμο νόμο ή είναι επιβλαβής στα συμφέροντα της.

  ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

  Το όνομα του ιστοχώρου www.hellenicgyros.gr καθώς και τα εμπορικά σήματα Nostimost, Hellenic Gyros, είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αντιγραφή και αναμετάδοση του υλικού χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στον τιμοκατάλογο μας και στη συνέχεια να κάνετε την παραγγελία σας θα σας ζητηθούν τον πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να σταλούν τα προϊόντα σας, η επωνυμία του καταστήματος σας, το σταθερό τηλέφωνο, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ σας, καθώς και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα θα σας ζητηθούν τον νούμερο και η ημερομηνία λήξης της. Η εταιρεία δεσμεύεται πως τα δεδομένα αυτά δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν, ή πωληθούν σε τρίτους εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια ανώτερη Δημόσια αρχή (δικαστική, αστυνομική κ.α.). Τα στοιχεία της πιστωτικής σας γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα και διαγράφονται στη συνέχεια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

  ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ
  Όλα τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων καθώς και οι αντίστοιχες τιμές τους είναι διαθέσιμα στις περιγραφές των προϊόντων. Οι τιμές είναι προσβάσιμες κατόπιν εγγραφής.

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (μερικά ή ολικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο orders@elvidafoods.gr ή fax στο 2105785051. Η δυνατότητα ακύρωσης είναι εφικτή μέχρι τη στιγμή που θα σας δώσουμε πληροφορίες για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το σημείο αυτό οποιαδήποτε ακύρωση δεν είναι εφικτή.  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τις ακόλουθες εναλλακτικές στους επαγγελματίες που επιθυμούν να αγοράσουν από το site μας.
  1. Με πιστωτική κάρτα
  2. Με Paypal
  3. Με κατάθεση σε λογαριασμό
  4. Με αντικαταβολή
  5. Επί πιστώσει

  Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μέχρι πλήρους εξοφλήσεως

  Κάθε εξόφληση παραστατικών με πίστωση συνοδεύεται από απόδειξη είσπραξης

  Σε περίπτωση καθυστέρησης της εξόφλησης το τιμολόγιο επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας.


  ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ
  Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε με δωρεάν κόστος για τον πελάτη. Στην περίπτωση πελάτη επαρχίας τη διανομή αναλαμβάνει ο κατά τόπους αντιπρόσωπος.

  Όλα τα εμπορεύματα πρέπει να μεταφέρονται και να διατηρούνται στην κατάλληλη θερμοκρασία ψύξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

  Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό και ευθύνη (κίνδυνο) του πελάτη.


  Ο αγοραστής εκτός Αθηνών που παραλαμβάνει εμπορεύματα μέσω μεταφορέα είναι υποχρεωμένος μέσα σε τρείς (3) ημέρες από την παραλαβή τους να ενημερώσει την πωλήτρια εταιρεία. Αλλιώς θεωρείται ότι παρέλαβε ανεπιφύλακτα.

  ΤΙΜΕΣ
  Οι τιμές που αναγράφονται στους τιμοκαταλόγους δεν συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ(13%) ενώ το www.hellenivgyros.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές όποτε εκείνη κρίνει σκόπιμο.


  ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα τα οποία αγοράσατε εντός προθεσμίας 2 ημερών από την ημερομηνία την οποία τα παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με 4 € για την παραλαβή των προϊόντων από τον οδηγό μας.

  Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα προς επιστροφή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν όταν τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους μαζί με το τιμολόγιο τους. Καλό θα ήταν από τη μεριά σας να ελέγχετε προσεκτικά τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων μας το άθικτο της συσκευασίας τους.

  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε να γίνει η επιστροφή, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
  Μετά την πάροδο ενός μηνός της παράδοσης κανένα παράπονο ή επιστροφή αυτών ή μέρους αυτών δεν γίνεται αποδεκτό από την πωλήτρια εταιρεία

  Πρόσβαση και εγγυήσεις εύρους ζώνης
  Το www.hellenicgyros.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το εύρος ζώνης της σύνδεσης σας με το Διαδίκτυό ή τη λειτουργική ταχύτητα του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου σας (isp).

  ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κλπ.) δεν είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων της η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να σας ενημερώσει μέσω e-mail προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Στην περίπτωση που αποδεδειγμένα ανευρεθεί στις παραδιδόμενες ποσότητες ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα δωρεάν από εμάς αντικατάστασης του ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  3. Το www.hellenicgyros.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Επίσης αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.
  4. Για οποιαδήποτε διαφορά από την πώληση αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών
Tips Ψήνουμε το γύρο στην αρχή σε μέτρια φωτιά για το πρώτο κόψιμο και την εναλλαγή θερμοκρασίας από το παγωμένο στη φωτιά. Μετά ανάλογα τις ανάγκες της δουλειάς

Δείτε επίσης

Για να δείτε τις τιμές και για παραγγελίες παρακαλούμε συνδεθείτε παρακάτω
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήστε εδώ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ με ISO22000:2005