Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ιστορικό

Η εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ δημιουργήθηκε το 2001 με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ» από επενδυτές ήδη καταξιωμένους και γνωστούς στο χώρο των τροφίμων και του κρέατος. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της παράγει υψηλής ποιότητας  παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα κρέατος, όπως γύρο, σουβλάκι και μπιφτέκια, συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελληνική γεύση με την ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το Σεπτέμβριο του 2013 η επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ άλλαξε σε ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ επιδιώκοντας να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή στην οποία εισερχόταν η εταιρεία. Μια εποχή με έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα η οποία συνδεόταν με το λανσάρισμα νέων καινοτόμων σειρών προιόντων, και την είσοδο σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα με έντονο προσανατολισμό στις διεθνείς αγορές του εξωτερικού και τα μεγάλα key accounts.

Υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις στον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του κτιριακού και μηχανολογικού της εξοπλισμού η ΕΛΒΙΔΑ αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία φιλοδοξώντας για ακόμα μεγαλύτερες καινοτομίες και περισσότερες λύσεις για τους πελάτες και τους καταναλωτές της.