Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σουβλάκι Aρνί πιπεριά μαριναρισμένο γίγας Νωπό 80 g.

Αρνίσιο Σουβλακι

  • Τρόποι πληρωμής & παράδοσης

  • Προσωπικά Δεδομένα

  • Τρόποι πληρωμής
    Έχετε δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:
    α) Αντικαταβολή
    β) Τραπεζική κατάθεση
    γ) Επί Πιστώσει

    Τρόποι παράδοσης
    α) Στο κατάστημα σας. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παράδοση εντός Αττικής.
    β) ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας στο Περιστέρι, Γονατά 40. 

  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας

    Ισχύει από 7/04/2022

    Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., που εδρεύει στο Περιστέρι, Γονατά 40, Ελλάδα – 12133 Αθήνα (εφεξής η hellenicgyros.gr).

    Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας ΠΔ.

    Εισαγωγή

    Η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. ως υπεύθυνος επεξεργασίας σας ενημερώνει για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς.

    Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΠΔ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

    Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική για την ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. η οποία λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα της.

    Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σας στην Ιστοσελίδα μας και σας ενημερώνουμε για το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

    Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας hellenicgyros.gr και στην Πολιτική Cookies , οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται  προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν σε παιδιά και δεν συλλέγουν - εν γνώση τους - προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

    Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφαρμόζεται προς όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από την  ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., για περισσότερες πληροφορίες η διευκρινήσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλέφωνου στο (+30) 2105785051 η στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@elvidafoods.gr

    Τι πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

    Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., www.hellenicgyros.gr, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να είναι προσωπικής φύσης. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν το ιστορικό αναζήτησης, τη διεύθυνση IP, την ανάλυση οθόνης, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, το λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις, τις ώρες πρόσβασης και το URL αναφοράς σας. Αν χρησιμοποιείτε κάποια φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που να αναγνωρίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας.

    Η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να συγκεντρώνει μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών [τύπος φυλλομετρητή (browser), είδος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, παρόχους διαδικτύου κτλ] ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP Address) χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες (cookies). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα, παρακαλούνται οι χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της Πολιτικής Χρήσης των cookies (Cookies Policy).

    Αν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα συλλέξουμε υποχρεωτικά το όνομά σας και τη διεύθυνση email.

    Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

    Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς. Μάς παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμπληρώνεται την φόρμα επικοινωνίας η καταχωρείτε μία παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για επαγγελματίες που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας (hellenicgyros.gr/b2b/).

    Χρήση – κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων

    Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθούμε στα δικά σας αιτήματα με στόχο την επικοινωνία για θέματα που αφορούν τον χρήστη/επισκέπτη.

    Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη, επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως εταιρείες μάρκετινγκ, διαφημιστικά γραφεία και διαχειριστές ιστότοπων που συντελούν στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής μας.

    Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι τύποι προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε ανά σκοπό επεξεργασίας και νομική βάση.

    ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

    Προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας

    Παράδοση παραγγελίας

    Εκτέλεση σύμβασης μεταξύ του υπ.επεξεργασίας και του υποκειμένου των ΠΔ (άρθρο 6.1.β)

    Αποστολή στοιχείων εξέλιξης της παραγγελίας μέσω email

    Εκτέλεση σύμβασης μεταξύ του υπ.επεξεργασίας και του υποκειμένου των ΠΔ (άρθρο 6.1.β)

    Aποστολή newsletter

    Συγκατάθεση/συναίνεση στην επεξεργασία των ΠΔ (άρθρο 6.1.α)

    Aποστολή προσφορών

    Συγκατάθεση/συναίνεση στην επεξεργασία των ΠΔ (άρθρο 6.1.α)

    Οικονομικά στοιχεία, σχετικά με πληρωμές (που αποθηκεύονται στα συστήματα τραπεζών)

    Λήψη πληρωμής η επιστροφής χρημάτων

    Εκτέλεση σύμβασης μεταξύ του υπ.επεξεργασίας και του υποκειμένου των ΠΔ (άρθρο 6.1.β)

    Πληροφορίες συσκευής, όπως τύπος και γλώσσα προγράμματος περιήγησης ιστού.

    Απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου,  ρυθμίζονται μόνο ως απόκριση σε ενέργειες που γίνονται από εσάς

    Έννομο συμφέρον του υπευθύνου επεξεργασίας/τρίτου (άρθρο 6.1.στ)

    Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας Ιστότοπος (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την Ιστότοπο, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).

     

    Στατιστικοί λόγοι και Bελτίωση του ιστότοπου.

    Έννομο συμφέρον του υπευθύνου επεξεργασίας/τρίτου (άρθρο 6.1.στ) 

    Συγκατάθεση/συναίνεση στην επεξεργασία των ΠΔ (άρθρο 6.1.α)

    Αποθήκευση δεδομένων – διεθνή μεταφορά

    Ο χώρος φιλοξενίας (data center) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκεται στην Ελλάδα, η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. δεν διαβιβάζει προσωπικά Δεδομένα σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

    Σε περίπτωση που μία τέτοια διαβίβαση καταστεί αναγκαία η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σας θα γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ότι οι όποιες μεταφορές περιορίζονται σε χώρες που αναγνωρίζεται ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο νομικής προστασίας ή μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν εναλλακτικές ρυθμίσεις για την προστασία των δικαιωμάτων απορρήτου σας.

    Χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

     Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων καθορίζεται ως εξής:

    1. Στην περίπτωση που συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα παρέχετε την συγκατάθεση σας και μέχρι την ολοκλήρωση του σκοπού της επικοινωνίας σας.

    Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την εκάστοτε νομική υποχρέωση, τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται

    Δικαιώματα σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

    Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα. Για παράδειγμα, αν τα προσωπικά σας δεδομένα σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα άλλων ατόμων ή εάν διατηρούνται για νομικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα δεδομένα αυτά.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση – επικαιροποίηση των στοιχείων σας και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. θα προβεί στην άμεση διόρθωση τους.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις που οι ισχύουσες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις απαιτούν την υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων, ενδέχεται να απαγορεύεται η διαγραφή των δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για πόσο διάστημα.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την παύση επεξεργασίας από την ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. των προσωπικών σας δεδομένων και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. θα προβεί στην άμεση παύση επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να παύσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας από την ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. των προσωπικών σας δεδομένων και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε θα προβεί στον άμεσο περιορισμό της επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

    Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο φορέα/οργανισμό και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. θα προβεί στην άμεση διαβίβαση των δεδομένων αυτών.  Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω τεκμηριωμένων υποχρεώσεων της ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., ενδέχεται να μην μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα σας.

    Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από την ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. με αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

    Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elvidafoods.gr ή γράψτε μας στη διεύθυνση: Γονατά 40, Περιστέρι, Ελλάδα – 12133

    Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. μπορεί να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, για να δείτε πότε η παρούσα Πολιτική, αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική.

    Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική που διευρύνουν τα δικαιώματα μας να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία έχουμε ήδη συγκεντρώσει από εσάς, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής για τη μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων.



Για να δείτε τις τιμές και για παραγγελίες παρακαλούμε συνδεθείτε παρακάτω
Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήστε εδώ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ με ISO22000:2005