ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Menu Icon
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Λογαριασμός

Πιστοποιήσεις

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία μας παραμένει προσηλωμένη στην υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προιόντων της. Υλοποιώντας κάθε χρόνο σημαντικές επενδύσεις σε μηχανολογικό και κτιριακό εξοπλισμό εξελίσσεται συνεχώς βελτιώνοντας την ποιότητα των προιόντων της.

Η ELVIDA FOODS είναι πιστοποιημένη με όλα τα σύγχρονα πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας ISO22000:2005 (EUROCERT) και  HACCP    ενώ είναι επίσης πιστοποιημένη με τα Ευρωπαικά πρότυπα BRC και IFS τα οποία αποτελούν διαβατήριο για τις διεθνείς αγορές.

Η ELVIDA FOODS προμηθεύεται  κρέατα από συγκεκριμένους, ειδικά επιλεγμένους προμηθευτές και σφαγεία, ώστε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου να παράγεται σταθερά και χωρίς αποκλίσεις, το ίδιο άριστο προϊόν.

Όλα τα στάδια της παραγωγής καταγράφονται συστηματικά και παρακολουθούνται στενά, ώστε να γνωρίζουμε με ακρίβεια, ανά πάσα στιγμή, κάθε λεπτομέρεια για όλα μας τα προϊόντα: ποια ακριβώς υλικά και ποιες μηχανές παραγωγής χρησιμοποιήθηκαν, ποιοι άνθρωποι εργάστηκαν για την παραγωγή κ.λπ., στοιχεία που άλλωστε αναγράφονται και στο τελικό προϊόν ως παρτίδα παραγωγής. Χάρη στην αυτόματη ιχνηλασιμότητα αλλά και στην ελαχιστοποίηση της ανθρώπινης συμμετοχής κατά τη διαδικασία παραγωγής, μπορούμε να υποστηρίζουμε με πραγματικά στοιχεία την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 14001