ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Menu Icon
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Λογαριασμός

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία Elvida foods είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην παραγωγή προιόντων με βάση το κρέας (γύροι, σουβλάκια, κρεατοσκευάσματα κλπ).

Είναι η εταιρεία η οποία ίδρυσε και καθιέρωσε την παραγωγή του Γύρου στην Ελληνική αγορά το μακρινό 2002 κάτω από την επωνυμία Ελληνικός Γύρος Α.Ε.

Έχοντας καινοτομία σαν βασικό άξονα της στρατηγικής από την πρώτη ημέρα της λςιτουργίας της, συνεχίζει να αποτελεί εταιρεία πρότυπο για όλες τις βιομηχανίες του κλάδου. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές που επέβαλλε είναι και οι παρακάτω:

  • Η διακίνηση του γύρου σε κατεψυγμένη μορφή για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.
  • Οι συσκευασίες που χρησιμοποιήθηκαν
  • Οι μέθοδοι παραγωγής στην επεξεργασία των κρεάτων και στο στήσιμο του γύρου, αυτόματες διατάξεις ανάρτησης, ζύγισης επί της θέσης παραγωγής, 

Σήμερα μετά από 20 χρόνια συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις !

Είμαστε υπερήφανοι ότι είμαστε πρωτοπόροι στην παραγωγή Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με διεθνείς πιστοποιήσεις υψηλών απαιτήσεων IFS, BRC εκτός των γνωστών ISO22000 και ISO14000. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το εργοστάσιό μας στο Περιστέρι έχει προταθεί 3 φορές από το ΥΠ.ΑΝ. για έλεγχο από τις Ευρωπαϊκές Αρχές ελέγχου Τροφίμων (EFSA) καθώς και από την Καναδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα των Ελληνικών Κρατικών Υπηρεσιών!

Αποτελεί δέσμευση μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας συνεχώς νέες επιλογές. Να μεγαλώνουμε συνεχώς την γκάμα μας και με αυτό τον τρόπο να μπορούν και οι πελάτες μας να προσφέρουν περισσότερα και ποιοτικότερα προϊόντα.