ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Menu Icon
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 57 85 051
Λογαριασμός

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως ψήνουμε το γύρο;
Στην αρχή σε μέτρια φωτιά για το πρώτο κόψιμο και την εναλλαγή θερμοκρασίας από το παγωμένο στη φωτιά. Μετά ανάλογα τις ανάγκες της δουλειάς.

2. Πως βάζουμε το γύρο πάνω στη μηχανή;
Βάζουμε τη σούβλα και δένουμε το πάνω μέρος αφού κεντράρουμε το γύρο κάθετα στη βάση.

3. Πως διαχειριζόμαστε το γύρο που μας έμεινε το βράδυ;
Είναι καλό ο πελάτης γνωρίζοντας τις ανάγκες του καταστήματος του να είναι προσεκτικός στα κιλά που παραγγέλνει και να μην διαχειρίζεται γύρο τον οποίο του έχει περισσέψει από τη χθεσινή ημέρα.

4. Πως ψήνουμε τα σουβλάκια στο μαγαζί;
Σε δυνατή φωτιά με συνεχή γυρίσματα και τέλος προσθέτοντας λεμόνι, αλάτι,
και φρεσκοτριμμένη ελληνική ρίγανη.

5. Πως κρατάμε ζουμερά τα σουβλάκια;
Με διάφορες μαρινάδες που που χρησιμοποιούνται είτε αποβραδίς είτε την ώρα του ψησίματος ακόμα και μετά το ψήσιμο.

6. Πως φτιάχνουμε μαρινάδα στο μαγαζί για να διατηρούμε τα σουβλάκια νόστιμα και ζουμερά;
Ο κάθε πελάτης έχει τη δική του μαρινάδα αν και η συνηθισμένη συνταγή είναι νερό-λάδι-λεμόνι – αλάτι - πιπέρι.

7. Πως ξεπαγώνουμε τα σουβλάκια ώστε να τα ψήνουμε σωστά;
Στη συντήρηση του ψυγείου από την προηγούμενη ημέρα αφαιρώντας τα από το κουτί ώστε να μην χάσουν τα υγρά τους.

8. Πως σερβίρουμε το κεμπάπ;
Με ροδέλες κρεμμυδιού ψιλοκομμένο μαϊντανό, σως γιαουρτιού, κόκκινη πάπρικα , και κομμένα πιττάκια.